Khloe Kardashian vaunulenkillä tyttärensä kanssa – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian synnytti esikoisensa Cleveland Clinic -sairaalassa noin kuukausi sitten. 33-vuotias Khloe antoi miehensä Tristan Thompsonin kanssa tyttärelle nimeksi True Thompson.

Nyt Khloe Kardashian on nähty ensimmäistä kertaa hänen vauvansa kanssa. Tuore äiti nähtiin Daily Mail -sivuston mukaan Clevelandissa Ohiossa, jossa hän työnsi Trueta vaunuissa hänen lastenhoitajansa seurassa. Khloe ei ole kuitenkaan vielä esitellyt pienokaistaan lehdistölle.

Juuri ennen laskettua aikaa Khloe sai tietää, että hänen miehensä Tristan Thompson oli pettänyt häntä. Nyt Khloe on viettänyt viimeiset kolme viikkoa kahdestaan Clevelandissa pienen vauvansa kanssa ja keskittynyt vain häneen ja siihen, että hän on tytölle paras mahdollinen äiti.