Mies löysi kuolleelta näyttävän käärmeen – olikin jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vihollisen lähestyessä käärmeiden puolustuksena on yleensä luikerteleminen nopeasti johonkin suojaisaan koloon tai viimeisenä keinona hyökkääminen. Eräs käärme päätti kuitenkin kokeilla onneaan ja esittää kuollutta.

Mies oli löytänyt maasta ruohikolta rantakäärmeen. Kun käärme oli nähnyt miehen lähestyvän sitä, se oli alkanut esittämään kuollutta. Rantakäärmeet voivat välillä esittää kuollutta vihollisen lähestyessä jos ne ajattelevat, että ne eivät pääse piiloon.

Tanskassa kuvatulla videolla nähdään miten mies pitää käärmettä kädessään. Kuollutta esittävä käärme on kierähtänyt selälleen ja esittää olevansa tiedottomassa tilassa suu auki. Käärme alkaa kuitenkin vähitellen liikkumaan uudelleen kun mies laskee sen maahan.