Ryan Reynolds kärsii ahdistuksesta – älypuhelinsovellus auttaa

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat olleet naimisissa kuusi vuotta. Heillä on myös kaksi yhteistä lasta, Ines ja James Reynolds, ja pariskunta on aina hehkunut yhdessä punaisella matolla ihanaa perheonnea.

Useista hauskoista rooleista tunnettu Ryan Reynolds paljasti nyt Men’s Health -lehden mukaan haastattelussa, että hän kärsii ahdistuksesta. Mies on kärsinyt ahdistuksesta aina, ja ajautunut sen vuoksi myös nuorempana kovempien päihteiden pariin yrittäessään lääkitä itseään.

Ryan Reynolds saattoi herätä keskellä yötäkin ahdistuksen aiheuttamaan kohtaukseen, joka lamautti miehen täysin. Nykyään mies hoitaa ahdistusta ja sen oireita meditoimalla. Näyttelijä turvautuu lähinnä Headspace-nimisen sovelluksen tarjoamaan apuun pitääkseen mielensä rauhallisena.