Vihdoinkin! Kim Kardashian luopui aitojen turkisten käytöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kurvikaunotar Kim Kardashian on saanut vuosien aikana kritiikkiä ja arvostelua osakseen, koska nainen on toisinaan suosinut asuvalinnoissaan turkiksia. Esimerkiksi eläinsuojelujärjestö PETA on ottanut naisen hampaisiinsa turkisten esittelemisen ja käyttämisen takia.

Nyt Kim Kardashian on kertonut Spanchatissa, että suosii ainoastaan tekoturkiksia. Hän osallistui äskettäin ihailemansa laulajatar Cherin konserttiin pukeutuen näyttävään sinisävyiseen meikkiin, siniseen manikyyriin ja tuuheaan turkikseen. Kim Kardashian painotti snäpissään, että hän ei käytä enää aitoja turkiksia.

Kim Kardashian sai äskettäin PETA:n aktiivijäsen Pamela Andersonilta lahjaksi venäläisen Only Me Eco Fur -yrityksen valmistaman tekoturkiksen, joka jäljittelee aitoa minkkiturkkia. Pamela Anderson on tehnyt hartiavoimin töitä, jotta saisi maailman kuuluisimman televisioperheen, eli Kardashianit luopumaan aitojen turkistuotteiden käytöstä. Hän näyttää onnistuneen tehtävässään.

Ready for Cher as Cher @kimkardashian #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

Posh Spice Cher-ed up tonight @kimkardashian #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on

In A Cher Trance 💗 @kimkardashian #kimkardashian

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimksnapchats) on