Erikoinen näky golfkentällä – hanhet jahtasivat alligaattoria

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Golf on vaikea laji, joka vaatii vuosien harjoittelemisen ja hyvää keskittymiskykyä. Golfaajien keskittymiskykyä on etenkin floridalaisilla golfkentillä viime vuosina häiritty suurilla matelevilla tunkeilijoilla, jotka ovat tulleet keskeyttämään pelin.

Floridassa golfkentillä pelaavat golfaajat ovat saaneet yllättyä jo monet kerrat kun suuret alligaattorit ovat päättäneet tulla astelemaan keskelle viheriötä. Tällä kerralla Palm Beach Gardensissa sijaitsevalla golfkentällä nähtiin hauska näky kun hanhet ajoivat alligaattoria takaa.

Alligaattori ei ollut ilmeisesti hanhien mielestä kuulunut golfkentälle, minkä vuoksi seitsemän hanhea lähtivät jahtaamaan alligaattoria takaa. Pelottomien hanhien käytös oli huvittanut pelaamassa ollutta Ryan Witkowskia, joka oli ryhtynyt kuvaamaan tilannetta videolle.