Järjestä edulliset häät tyylikkäästi! Tässä vinkkilista hääparille

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Avioitumisessa on tärkeintä rakkaus. Osa ihmisistä haluaa kuitenkin tarjota ystävilleen ja sukulaisilleen ikimuistoisen juhlan naimisiinmenon kunniaksi. Nyt on vinkattu keinoja, joiden avulla hääbudjetin voi pitää maltillisena, vaikka haluaisi tyylikkäät häät.

Elegantista menosta ei tarvitse luopua rahan takia. Budjettiystävälliset häät onnistuvat myös pienemmällä summalla, mikäli osaa hyödyntää täydellisten häiden elementtejä järkevästi. Kutsut voi lähettää nykyään sähköisesti, vieraslistan voi pitää pienenä ja kiitoskorttien sijaan voi vieraille kertoa lahjoittavansa summan hyväntekeväisyyteen heidän nimissään.

Häämenun ja illan ohjelman voi tulostaa tyylikkääksi julisteeksi ja kehystää juhlatilan seinälle. Hääseurue kannattaa pitää pienenä, jotta kaasojen ja bestmanien pukukustannukset eivät nouse liian suureksi. Yksinkertaiset pöytäkoristeet saattavat olla jopa runsasta kukkaloistoa tyylikkäämmät. Lisäksi kannattaa hyödyntää kynttilöitä.

Yhden valtavan hääkakun sijaan kannattaa panostaa useisiin pieniin jälkiruokiin ja panna esille pienempi kakku. Hääpaikan ei tarvitse olla perinteinen juhlatila, vaan kannattaa hyödyntää myös muita kotikaupungin kiinteistöjä. Kuka myöskään sanoo, että häiden on oltava lauantaina? Yleensä muina viikonpäivinä saa edullisempia varauksia. Häiden järjestelyistä kannattaa myös karsia kaikki ylimääräinen tilpehööri pois, kuten nimikoidut lautasliinat ja teetetyt ilmapallot.

Lähde: Popsugar