Kissa yritti ottaa hiirtä kiinni – jyrsijän nerokas strategia onnistui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat kissat rakastavat pienten lintujen ja jyrsijöiden jahtaamista, minkä vuoksi kuolleita hiiriä voikin kissojen omista kätköistä ja oman kodin portailta usein löytyä. Nyt videolla nähdään kuitenkin hauska tilanne, jossa ovela hiiri onnistui pääsemään kissan kynsistä pakoon.

Kissan omistaja on kuvannut YouTube-videolle tilannetta, jossa hän yrittää kissansa avulla saada hiirtä kiinni. Omistaja on luultavasti ajatellut saavansa nauhalle tilanteen, jossa kissa ottaa hiiren kiinni kun omistaja härnää sen piilopaikastaan harjan varren avulla. Toisin kuitenkin kävi.

Kun hiiri ilmestyy kissan nähtäville, se onnistuu todella nopeasti ja nokkelasti avaamaan sadevesikaivon kannen ja hypähtämään viemäreiden uumeniin. Kissat pitävät yleensä hyvin tehokkaasti jyrsijät omalta pihamaalta poissa. Videolla nähtävä hiiri oli kuitenkin oveluudeltaan liian iso pala purtavaksi kotikissalle.