Kylie Jenner paljasti – ei ole kuntoillut tai laihduttanut synnytyksen jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormin helmikuussa. 20-vuotias kaunotar esitteli paljasta vatsaansa sosiaalisessa mediassa jo kuukausi synnytyksen jälkeen. Nainen on kertonut ihmettelevänsä vartalonsa palautumista itsekin, koska hän ei ole syönyt viime aikoina terveellisesti.

20-vuotias Kylie Jenner paljasti Harper’s Bazaar -lehden haastattelussa, että hän ei ole kuntoillut kertaakaan synnytyksen jälkeen. Nainen kertoi kiittävänsä hyviä geenejä siitä, että hänen vartalonsa on palautunut synnytyksen jälkeen nopeasti ennalleen, koska nainen ei ole tarkkaillut ruokavaliotakaan.

Kylie Jenner kertoi, että hän kokee olevansa edelleen raskaana, koska hän syö vieläkin mitä häntä huvittaa. Nainen ei ole käynyt vaa’alla tai stressannut painostaan vaan hän on nauttinut omasta vartalostaan sen kaikissa eri muodoissa koko raskauden aikana. Nainen kuitenkin painotti, että hän haluaa alkaa jälleen harrastamaan liikuntaa oman terveytensä vuoksi.

morning in paradise

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

paradise

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on