Kohuttu bikinimalli taistelee hengestään teho-osastolla – rasvaimu oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Neitsyytensä kirurgisella operaatiolla taannoin palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi aeimmin otsikoihin, kun hänet diskattiin Miss Peppu 2017 -kilpailusta peppuimplanttien takia. Tuoreimpien tietojen mukaan hän taistelee parhaillaan hengestään sairaalan teho-osastolla Turkissa.

Splash
Splash

Splash Newsin saamien tietojen mukaan Liziane Gutierrezille oli määrä tehdä turkkilaisessa sairaalassa rasvaimu, mutta operaatio meni pahasti pieleen. Nukutuksessa tapahtui jotain, jonka myötä kohuttu bikinimalli kiidätettiin kriittisessä tilassa teho-osastolle.

Tuoreimpien tietojen mukaan Gutierrez on parhaillaan koomassa. Gutierrez päätti mennä operaatioon Turkissa, koska Yhdysvalloissa lääkärit totesivat, ettei hänellä ole tarpeeksi rasvaa rasvaimuun.

Las Vegasissa asuva brasilialainen 32-vuotias Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.