Onko mies aidosti kiinnostunut? Näistä merkeistä tiedät

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Totuus on se, että mikäli mies ei liehittele, piiritä tai yritä saada naisen huomiota, ei hän todennäköisesti ole myöskään aidosti kiinnostunut. Jos mies on kiinnostunut naisesta, on hänellä alkukantainen halu tehdä itsensä tiettäväksi ihastukselleen. Samalla hän piirittää naista aktiivisesti.

Kiinnostuneet miehet saattavat kehitellä tekosyitä päästääkseen unelmiensa naisen lähelle. Hän osoittaa naiselle kiinnostuksensa ja tekee kaikkensa pelkästään päästäkseen hänen kanssaan juttelemaan. Miehet rakastavat metsästämistä, ja oikean naisen kohdalla he panevat kaikkensa peliin.

Naisten ei siis kannata kuluttaa aikaansa miehiin, jotka eivät tee elettäkään heidän eteensä. Aidosti kiinnostuneet miehet eivät pelaa tunteilla ja heille on tärkeää, että nainen on onnellinen. Heitä eivät häiritse naisen pikkuvirheet, koska näkevät neitokaisen upeana kokonaisuutena. He arvostavat naista ja myös osoittavat sen sanoilla ja teoilla.

Naisesta kiinnostunut mies haluaa vilpittömästi viettää aikaansa neitokaisen kanssa. Hän kohtelee sydämenvalittuaan kauniisti ja kohteliaasti. Parasta lienee se, että oikean naisen löytäessään mies on valmis kannustamaan naista hänen unelmissaan ja tavotteissaan.

Lähde: Positive Thing Only