Rihannan hämmentävä asuvalinta – kuin elävä Michelin-ukko?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hetki sitten 30 vuotta täyttänyt Rihanna on viime päivinä poseerannut pikkutuhmissa ja erittäin paljastavissa yöpuvuissa, koska hänet on kiinnitetty omaa nimeään kantavan alusasumalliston mainoskasvoksi.

Nyt Rihanna on kuvattu New Yorkissa John F. Kennedyn lentokentällä näyttävässä asussa, joka sai hänet muistuttamaan joko Muumit-hahmoa tai Michelin-ukkoa. Massiivinen musta takki näytti nimittäin siltä, että sen kanssa voisi viettää talven etelänavalla.

Rihannan SAVAGE X FENTY -nimeä kantavat alusvaatteet tulivat myyntiin 11. toukokuuta. Mallistot on suunniteltu niin, että kaiken malliset naiset voivat tuntea niissä olonsa hyväksi. Niistä löytyy tuotteita myös hyvin suurikokoisille rinnoille, sillä Rihanna haluaa alusvaatemallistollaan juhlia eri kokoisten naisten vartaloita. Rintaliivikokoja löytyy aina 44DDD-kuppikokoon saakka.

Splash
Splash
Splash