Sampo Kaulanen lahjoittaa Selviytyjät-palkintorahat hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensimmäinen Selviytyjät-tuotantokausi päättyi eilen, kun finaalijaksossa tuomaristo valitsi voittajaksi kauppias Sampo Kaulasen. Palkintosumma on 30.000 euroa, josta voittaja kuitenkin maksaa vielä verot. Sosiaalisessa medissa alkoi eilen heti spekulointi sillä mitä Kaulanen aikoo voittorahoilla tehdä.

Viime yönä Sampo Kaulanen julkaisi verkossa videon, jossa hän kertoo hieman suunnitelmistaan rahapotin varalle. Hän nimittäin paljasti, ettei raha tule jäämään hänelle itselleen.

– En olisi ikinä uskonut, että voitto tulee kotiin. Se ei missään nimessä ole pelkästään minun ansiota, vaan hyvin paljon just ihmisten, jotka siinä olivat mukana. Ei voi muuta sanoa, kuin että oli huikea reissu, Sampo Kaulanen kertoo.

– Laitan varmaan tubessa vähän myöhemmin lisää tästä hommasta, mutta nyt olen niin väsynyt, että haluan vaan tulla sanomaan sen, että maksan 30.000 euron palkinnosta verot.

Sitten Sampo paljasti lahjoituksensa kohteen.

– Uskon energioihin. Kun pistää hyvän kiertämään niin se jossain kohtaa todennäköisesti tulee myös itelleni hyvänä. Siinä samalla vain monet muutkin saavat osansa hyvästä. Suomi on täynnä ”pikku-Sampoja” ja nyt ku mulla on mahollisuus käyttää rahaa ja julkisuusarvoa johonkin hyvään niin mie teen sen, Sampo paljasti.

– Haluan antaa rahat mitä verojen jälkeen potista jää Hope Ry:n käyttöön. Tämä järjestö tukee lapsiperheitä, lapsia ja heillä on myös kamppis jossa he toteuttavat lasten unelmia. Tämän lisäksi haluisin haastaa minun yrittäjä kollegat lahjoittamaan satasen, parin tähän kampanjaan.