Voita Stara VIP -liput kahdelle Electric Festival -tapahtumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Messukeskuksessa 20. – 22. heinäkuuta järjestettävä Electric Festival on tulevan kesän massiivisin konemusiikkitapahtuma. Esiintymässä nähdään supertähti Paul van Dyk sekä Above & Beyond, Aly & Fila, Gareth Emery, Gabriel & Dresden, Markus Schulz sekä nimekäs kotimainen tähtikaarti.

Stara ja Electric Festival järjestävät nyt somekilpailun, jossa Staran Instagram-seuraajien kesken arvotaan Stara VIP -liput kahdelle. Kilpailuun osallistuvat automaattisesti kaikki Staran Instagram-seuraajat, eli muita toimenpiteitä ei tarvita. Instagram ei ole kilpailun järjestäjä. Osallistu kilpailuun tästä linkistä. Voittaja arvotaan 31.5.2018.

Näillä festareilla Stara VIP -kävijät saavat juhlia peräti viisi tuntia muita pidempään, eli aamukuuteen. Stara VIP -kävijöille on lisäksi tarjolla oma sisäänkäynti, narikka, WC-alue, baari ja jopa oma OTTO-pankkiautomaatti. Stara VIP -alueelta on suora näkyvyys päälavalle. Ennakkoliput myy Ticketmaster.