Hollywood-tähti Jasper Pääkkönen edusti Cannesissa – maailmantähtien kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -televisiosarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijä Jasper Pääkkönen on vuosia sitten noussut maamme menestyksekkäimpien kansainvälisten näyttelijöiden joukkoon Viikingit-sarjassa. Nyt hän on tehnyt uuden merkittävän aluevaltauksen roolillaan suuren budjetin Hollywood-elokuvassa.

Splash
Splash

Pääkkönen nähdään nyt Spike Leen ohjaaman Blackkklansman-elokuvan yhdessä päärooleista, ja nyt elokuvan ensi-iltaa on juhlittu näyttävästi Cannesin elokuvajuhlilla. Suomalaistähti oli mukana juhlistamassa uransa merkkipaalua maailmantähtien kanssa. Pääkkösen ja Spike Leen lisäksi elokuvan tiimissä ovat muun muassa John David Washington, Damaris Lewis, Laura Harrier, Topher Grace, Adam Driver ja Corey Hawkins.

Splash
Splash
Splash
Splash

Mustaan paitaan ja tummaan pukuun sonnustautunut Jasper Pääkkönen edusti tyylikkäästi punaisella matolla. Pääkkönen näyttelee elokuvassa Ku Klux Klanin väkivaltaista jäsentä. Blackkklansman-elokuvaa oli Cannesin ensi-illassa katsomassa nimekäs joukko maailman suurimpia julkkistähtiä, kuten Chris Tucker, Cate Blanchett, Kristin Stewart, Bella Hadid ja Winnie Harlow.