Honor 10 -älypuhelin julkistettiin Lontoossa – Stara seuraa paikan päällä!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei julkaisi Lontoossa parhaillaan vielä käynnissä olevassa tilaisuudessa Honor-sivubrändinsä odotetun uuden tulokkaan. Stara on paikan päällä Lontoon Old Billingsgatessa, jossa hetki sitten esitelty design-puhelin Huawei Honor 10 tuo nyt tekoälyn myös suosittuun Honor-tuotesarjaan.

Stara julkaisee tilaisuudesta videoraportin lähiaikoina.

Huawei Honor 10

Honor-puhelinmerkin uusi lippulaiva noudattaa taannoin lanseerattua Beauty in AI -konseptia, joka yhdistää uutuuslaitteissa kauniin design-muotoilun ja tekoälyn. Edeltäjänsä tavoin uusi Honor on kaunis katsella, sillä sen takakuoren peilikirkas Aurora Glass -pinta on tehty 15 kerroksesta hohtavia värejä. Värivaihtoehtoja ovat Phantom Blue ja Phantom Green. Lisäksi muita värivaihtoehtoja ovat Midnight Black ja Glacier Grey.

Honor 10 julkistus Lontoossa, Kuva: Stara

Uutuuspuhelimessa on AI 2.0 -teknologia, jota sovelletaan pääasiassa laitteen kaksoiskameraan. Takakannesta löytyvät 24 megan ja 16 megan kamerat, joiden kuvista tekoäly tunnistaa kulloisenkin kuvattavan tilanteen yli 500 vaihtoehdosta ja säätää asetuksia niiden mukaisesti.

Laitteen etupuolelta löytyy 24 megainen kamera esimerkiksi selfie-kuvia varten. Etukamera tukee 3D-kasvontunnistusta ja tunnistaa kasvoilta yli sata pistettä. Ominaisuutta käytetään myös huippunopeaan kasvontunnistukseen, jolla käyttäjä voi halutessaan avata laitteen lukituksen.

5,48-tuumaisella FHD+ -näytöllä varustetussa Huawei Honor 10 -laitteessa sormenjäljen tunnistin sijaitsee poikkeuksellisesti etunäytössä lasin alla. Pikalatauksella laitteen 3.400 mAh akku saadaan ladattua puolilleen jo 25 minuutissa. Suomen markkinoilla Honor 10 tulee myyntiin 24. toukokuuta. 64 gigan muistilla hinta on 449 euroa ja 128 gigan muistilla 499 euroa.