Kendall Jenner juhli rinnat paljaana – asu ei peittänyt mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kendall Jenner ilmoitti huhtikuussa haluavansa poistua perheen huippusuositusta realitysarjasta, sillä hän menestyy nykyisin supermallina ilman julkkisperheen mediahuomiotakin. Supermallien sarjaan jo teini-ikäisenä noussut Kendall koettelee parhaillaan somepalvelujen rajoja rohkeilla kuvillaan.

Viime päivinä Kendall on kuvattu Cannesin elokuvajuhlilla, jossa hän on edustanut näyttävissä ja paljastavissa asuissa. Chopardin julkkisjuhlissa hän kuitenkin paljasti lopulta ylävartalostaan käytännössä kaiken, sillä hänen asunsa ei peittänyt rintoja enää lainkaan.

22-vuotias Kendall Jenner on suunnitellut Kardashianien televisiosarjasta luopumisen lisäksi myös Los Angelesista pois muuttamista. Mallineitokainen on väläytellyt ideoita, joiden perusteella hän saattaisi muuttaa New Yorkiin tai Pariisiin.

Splash
Splash
Splash