Nainen teki kuninkaallisen hääparin täytekakusta 250 tunnissa

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden seuratuimmat häät lähestyvät jo kovaa vauhtia, sillä Prinssi Harry ja Meghan Markle sanovat toisilleen tahdon tämän viikon lauantaina 19. toukokuuta. Häiden tarjoilut on jo päätetty, mutta nyt eräs kakkutaiteilija esitteli oman täytekakkuluomuksensa, joka esittää itse hääparia.

Lara Mason Cake Art esittelee Insider-sivuston julkaisemalla videolla, miten hän valmisti Prinssi Harrya ja Meghan Marklea muistuttavat täytekakut, jotka vastaavat tosielämässäkin pariskunnan kokoa. Nainen käytti apunaan pariskunnasta otettua yhteiskuvaa, jonka hän oli suurentanut.

Lara Mason käytti kakun valmistamiseen yhteensä 300 kananmunaa, 15 kiloa sokeria, 15 kiloa jauhoja, 15 kiloa voita ja 50 kiloa kuorrutetta. Naiselta meni kakun valmistamiseen aikaan noin 250 tuntia ennen kuin hääparilta näyttävä luomus oli valmis.

Life-Size Cakes of Prince Harry And Meghan Markle

Lara Mason Cake Art baked life-size cakes that look just like Prince Harry and Meghan Markle. 👑

Publiée par INSIDER Presents sur vendredi 11 mai 2018