Parikymppinen elää pikkutytön elämää – kutsuu poikaystäväänsä isukiksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckyssa asuva Max on 20-vuotias nainen, mutta hän elää suurimman osan ajasta viisivuotiaaksi tekeytyen. Maxia hoitaa ja komentaa hänen kumppaninsa, 31-vuotias Johnny. Pariskunta on tehnyt omat sääntönsä suhteen ylläpitämiseksi.

Max kiinnostui roolileikeistä nähtyään aiheesta videoita. Hän keskusteli tuolloin kumppaninsa Johnnyn kanssa aiheesta, ja pariskunta sopi kokeilevansa asiaa. Max esittää viisivuotiasta tyttöä ja saa Johnnylta huomiota ja hellyyttä. Lisäksi hänen puolisonsa pitää toisinaan villiksi äityvän pikkutyttö-Maxin aisoissa tiukkojen sääntöjen avulla.

Pariskunnan roolileikkiin ei liity seksiä. Max esittää pikkutyttöä lähinnä kotioloissa, koska muut ihmiset eivät välttämättä ymmärtäisi heidän elämäntyyliään. Max elää aikuisena kuten muutkin hänen ikäisensä, roolissaan hän unohtaa velvollisuudet, ja keskittyy enemmän hetkeen ja hellyyteen Johnnyn kanssa.