12-vuotias ihmepoika hämmästyttää – kuin oikea stunttimies!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmevuotiaana kamppailulajeista kiinnostunut Trinity Lewis on nykyisin uskomattomilla kehonhallintakyvyillä varustettu poika. Hänen suurimpana haaveenaan on työskennellä tulevaisuudessa stunttimiehenä, eikä pojalta ainakaan puutu taitoa tai tahtoa unelmansa saavuttamiseen.

Yhdysvaltojen Phoenixissa asuva 12-vuotias Trinity Lewis on suosittu vloggaaja. Hänen videoitaan on katsottu yli 17 miljoonaa kertaa YouTubessa. Pojan arki kuluu temppuja harjotellen ja uusia liikkeitä opetellen. Pojan Robert-isä on kannustanut poikaansa, koska huomasi nopeasti lapsella olleen talenttia.

Trinity osaa yhdistellä taistelulajeja voltteihin ja yksipyöräisellä ajamiseen. Pojan bravuuri on yksipyöräisen selästä hyppääminen takaperinvoltilla. Isä ja poika ovat panostaneet erityisesti Trinityn mielen hyvinvointiin ja sen hallintaan, koska suurin osa liikkeistä lähtee pään sisältä.

– Inspiraationi tulevat mielikuvituksestani, Trinity kiteyttää.