Näyttelijäkomistus julkaisi alastoman vaimonsa raskauskuvan – koskettava kirje mukana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvista tunnettu näyttelijätär Nikki Reed ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan näyttelijäkomistus Ian Somerhalder yllättivät kolme vuotta sitten faninsa menemällä salaa naimisiin. Pariskunta ei aikaillut häiden kanssa, sillä he ehtivät seurustelemaan ennen häitä vain yhdeksän kuukautta, josta he olivat kihloissa kolme kuukautta.

Pariskunta on pitkään hehkuttanut onneaan ja sielunkumppanuuttaan, ja yhdeksän kuukautta sitten he saivat myös ensimmäisen lapsensa Bodhi Soleil Reed Somerhalderin. Nyt pienokaisen isä ylisti vaimoaan Instagramissa julkaisemalla hänestä kuvan, jossa Nikki on vielä raskaana.

Ian Somerhalder julkaisi kuvan, jossa Nikki Reed seisoo alastomana ja pitelee vatsastaan kiinni. Kuvan yhteydessä Ian ylistää vaimoaan siitä, että hän on synnyttänyt taianomaisen olennon maailmaan. Ian kirjoitti vaimolleen romanttisesti: ”Olet auringon lämpö, olet kuun valo, olet happi hengittämässäni ilmassa ja maa jalkojeni alla”.

No filter needed. I remember taking this image of this magical human with a tiny magical human inside. Nicole, you are the warmth of the sun, you are the light of the moon, you are the air in my breath and the ground beneath my feet. How lucky I am to witness you in your most natural and powerful state; as a mother. I’m so profoundly grateful to you for the great sacrifice, patience, will and strength to grow, nurture and push this tiny little angel into the world. You inspire me every day to learn and alongside learning from you there is no doubt in my mind that we will be the parents we’ve always dreamed of being. Happy 1st Mother’s Day honey. What a special day, like every day, to spend in the California sun with you and our cub. Love, Baby Daddy aka Ian

A post shared by iansomerhalder (@iansomerhalder) on