Synttärisankari Sampo Kaulanen tekee hyvää – kerää 50 000 euroa lasten hyväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkikauppias Sampo Kaulanen voitti sunnuntaina Selviytyjät-ohjelman ja 30.000 euroa, ja hän lupasi lahjoittaa voittorahansa lasten hyväksi Hope-yhdistykselle. Se ei kuitenkaan Kaulaselle vielä riittänyt, sillä hän käynnisti samalla nettikeräyksen, jossa tavoitteena on kerätä 50.000 euroa lisää.

– Pyydän tämän vuoden syntymäpäivänäni lahjoituksia järjestölle Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry. Olen valinnut tämän voittoa tavoittelemattoman järjestön, koska sen aate on minulle tärkeä, ja toivon, että harkitset osallistumista juhliaksesi kanssani. Pienikin apu auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni, Sampo Kaulanen kirjoittaa.

Keräykseen voi osallistua tästä.

Keräys lähti upeasti käyntiin, sillä parissa päivässä keräykseen on lahjoitettu rahaa jo lähes 5.000 euroa.

– 4610€ kasassa! Aivan mieletön summa! Tuolla summalla aika monen nuoren unelma toteutu mahtavaa hyvin menee, Sampo Kaulanen kirjoitti tänään.

Hope on yhdistys, joka toimii vapaaehtoisvoimin tavoitteenaan lasten tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Yhdistys jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia tavaralahjoituksia sekä tukee lapsten ja nuorten vapaa-aikaa ja elämyksiä. Tukea voi antaa rahalahjoitusten lisäksi myös lähtemällä mukaan vapaaehtoiseksi.