9-vuotiaan Twitter-tilistä tuli nettihitti – silittelee koiria

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalinen media voi tuntua nykyään lähinnä vihamieliseltä ja masentavalta, mutta onneksi myös lämminhenkistä sisältöä on edelleen tarjolla. Nyt ihastusta herättää yhdeksänvuotiaan Gideon Kiddin Twitter-tili.

Gideonin I’ve Pet That Dog -tilin idea on yksinkertainen ja sitäkin toimivampi. Tyttö kiertää silittämässä koiria ja raportoi eläimistä kuvien kera twiittien muodossa. Hän on laskenut silittäneensä tähän mennessä jo 300 lemmikkiä.

– Halusin näyttää kaikille kaikille kaikki maailman koirat. En usko pystyväni tosin tekemään niin, Gideon kuvailee Twitter-tilinsä tarkoitusta Vice-lehdelle.

Erityisesti Gideon kertoo rakastavansa chihuahua-rotuisia koiria ja kuuluvansa jopa chihuahua-fanclubiin. Vaikka yhdeksänvuotias perusti Twitter-tilinsä vasta kuukausi sitten, on se saavuttanut jo valtavan suosion. Sen seuraajien määrä lähenee nimittäin jo 40.000 käyttäjää.