Adriana Lima kuin miesten päiväunista – häikäisevän seksikäs iltapuku

Viihdeuutiset · Stara.fi

36-vuotias huippumalli Adriana Lima on tullut monille tunnetuksi yhtenä Victoria’s Secret -alusvaateketjun kauneimmista enkeleistä. Nainen toimii supermallina useissa kampanjoissa sekä muun muassa kosmetiikkayrityksen mainoskasvona.

Nyt Adriana on kuvattu Burning-elokuvan ensi-iltajuhlissa Cannesissa. Kaunotar asteli juhlien punaiselle matolle seksikkäässä valkoisessa iltapuvussa.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretin mallina työskennellyt Adriana Lima toimi vuosina 2003 ja 2009 myös Maybelline-kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Kaunotar on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash