Hofit Golan asteli rannalle – niukat bikinit varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen malli Hofit Golan herätti vuosikymmenen alussa huomiota myös kotimaansa ulkopuolella, mutta sittemmin hän on viettänyt jo vuosia hiljaiseloa. Nyt hän on astellut jälleen julkisuuteen, kun kaunotar nähdään paparazzien upeissa bikinikuvissa.

Eilen Hofit kuvattiin kiipeilemässä bikineissä rantakallioilla Ranskan Antibesissa sijaitsevassa luksushotelli Hotel Eden Rocissa. Hänen mukanaan oli ystävä Victoria Bonya, joka tunnetaan pääasiassa televisiojuontajana.

Hofit Golan on israelilainen malli, seurapiirijulkkis ja tv-juontaja. Nykyään Lontoossa asuva neitokainen on nykyään tuttu näky lukuisista gaalajuhlista ympäri Eurooppaa. Tähteä on kuvailtu mediassa muun muassa Israelin vastaukseksi Paris Hiltonin kaltaisille seurapiirikaunottarille.

Splash
Splash
Splash
Splash