Janet Jackson täytti 52 vuotta – ei voisi uskoa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Janet Jackson keskeytti yllättäin kaksi vuotta sitten keväällä kiertueensa. Myöhemmin kävi ilmi, että kiertue keskeytettiin sen vuoksi, että Janet Jackson tuli raskaaksi. Jackson synnytti tammikuussa 2017 terveen poikansa ja on jo palannut jälleen takaisin yleisön eteen.

Kaunotar onnistui karistamaan kaikki raskauskilonsa todella nopeasti vyötäröltään valmistautuessaan hänen State of the World -kiertueeseensa. Nyt Janet Jackson täytti juuri 52 vuotta, mutta ei näytä vuosien kertymisestä huolimatta juurikaan ulkonäöltään muuttuneen.

Janet Jackson kiitti hänen fanejaan lukuisista syntymäpäiväonnitteluista kuvalla, jossa nainen näyttää vähintäänkin 20 vuotta nuoremmalta. Jackson on onnistunut pitämään nuorekkaan ulkonäkönsä hänen upean ihonsa ansiosta, minkä lisäksi naisen nuorekas pukeutumistyyli tukee nuorekasta olemusta.

#SOTW2018 📸: @solaimanfazel link in bio 🧡

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

#SOTW2018 is here ! See u soon…💃🏾 📸: @solaimanfazel

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on

#SOTW2018 📸: @solaimanfazel link in bio 💛

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on