Kannabisratsiasta uutisoiva toimittaja yllättyi – poika pinkoi poliisia pakoon

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suoria uutislähetyksiä tehtäessä toimittajat onnistuvat saamaan välillä lähetykseen mitä erikoisempia tilanteita. Tällä kerralla ratsatusta kannabistilasta talon edustalla uutisoinut toimittaja sai suoraan lähetykseen myös tilanteen, jossa nuori mies näytti juoksevan kannabispuska käsissään talon edustalta pois.

Toimittaja Cameron Tucker uutisoi KMTV-kanavan suorassa lähetyksessä tapauksesta, jossa Kentissä sijaitsevasta mökistä löytyi 88 kannabiskasvia. Tucker seisoi kameran edessä niin, että kyseinen mökki näkyi hänen takaansa. Pian kuviin ilmestyi kuitenkin myös poika, joka kantoi epäilyttävää kasvia käsissään.

Kesken uutislähetyksen mökin sivusta kävelee esiin nuori mies, jolla on käsissään iso kannabiskasvilta näyttävä viherkasvi. Heti kun mies huomaa uutiskamerat, hän haluaa pois kuvista ja alkaa juosta kukkaruukku sylissään. Daily Mail -sivuston mukaan poliisi on videon julki tulon jälkeen tutkinut tapauksen, mutta ei ole löytänyt alueelta uusia rikoksia.