Maistuisiko megharryccino? Kahvi kuninkaallisten häiden kunniaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Häähumu on näkynyt Englannissa jo pitkään ennen lauantaina tapahtuvaa vihkiseremoniaa. Prinssi Harry nai kihlattunsa Meghan Marklen Windsorin linnassa. Historiallinen tapahtuma näkyy myös alueen yritysten toiminnassa.

Yksi kuninkaallisista häistä innostunut on Heidi Bakery -niminen kahvila, jonka hittituotteeksi on muodostunut megharryccino-niminen kahvi. Kyseessä on cappuccino, jonka vaahtoon on ikuistettu kuninkaallisen hääparin yhteiskuva. Kahvi on uniikki tapa kunnioittaa ja juhlia rakastavaisia.

Lisäksi leipomossa valmistetaan Meghan Marklen ja prinssi Harryn hääkakun miniversioita. Kakku on seljankukan ja sitruunan makuinen, sillä ne ovat tämän hetken trendikkäimmät maut häämaailmassa.