Sampo Kaulanen ylitti maagisen rajapyykin – miljoona tykkäystä Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on noussut muutamassa vuodessa kaikkien tietoisuuteen, kun hän valjasti näyttävästi sosiaalisen median isännöimänsä Jounin Kaupan markkinoinnissa. Samalla Sampo itse muodostui julkkikseksi, joka on nähty hänen omien ohjelmiensa lisäksi jo lukuisissa muissakin televisio-ohjelmissa.

Suomen ensimmäisen Selviytyjät-tuotantokauden äskettäin voittanut ja sen voittorahansa lasten hyväksi lahjoittanut Sampo Kaulanen on nyt ylittänyt Facebookissa merkittävä rajapyykin. Hänen oman Facebook-profiilinsa julkaisuista on nimittäin tykätty yhteensä huimat miljoona kertaa.

Mies itse otti rajapyykin ylittymisen rauhallisesti, sillä hän tyytyi vain toteamaan ”Miljoona tykkäystä” muutaman juhlallisen emojin kanssa. Kyseessä oli siis Kaulasen henkilökohtainen sivu, sillä Jounin Kauppa on ylittänyt saman rajapyykin jo useasti. Kaupan ryhmässä on nykyisin peräti 587.045 jäsentä, joten siellä miljoonat ylittyvät helposti.

Miljoona tykkäystä 😘👍🏻❤️🔥🔥

Publiée par Sampo Kaulanen sur jeudi 17 mai 2018