Povipommi Abigail Ratchford rannalla – ei jättänyt ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Nyt Abigail Ratchford ja hänen ystävänsä Gemma Lee Farrell on kuvattu rannalla Miamissa, jossa he eivät varmasti jääneet yhdeltäkään silminnäkijältä huomaamatta. Povekkaat mallikaunottaret kävivät kahlaamassa rantavedessä paparazzikuvaajien iloksi.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash
Splash