Joonas Suotamo juhli supermallien kanssa Cannesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen koripalloilija Joonas Suotamo toimi aikoinaan näyttelijä Peter Mayhewin sijaisnäyttelijänä Chewbaccan roolissa Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa. Sittemmin Suotamon paljastettiin olevan virallisesti Chewbaccan uusi esittäjä elokuvasarjan tulevissa osissa.

Tällä viikolla Joonas Suotamon tähdittämän Solo: a Star Wars Story -elokuvan ensi-iltaa on juhlittu näyttävästi Cannesin elokuvajuhlilla.

Suotamo on saanut harvinaislaatuisen kunnian ottaa osaa juhliin yhdessä Hollywoodin supertähtien ja supermallien kanssa. Suomalaisnäyttelijän kanssa juhlahumussa olivat eilen muun muassa Doutzen Kroes, Toni Garrn, Winnie Harlow, Izabel Goulart ja Alessandra Ambrosio.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash