Deadpool-fanit pidätettiin poliisioperaatiossa – luultiin terroristeiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cosplay-harrastajien tapa pukeutua suosikkihahmoikseen elokuvien ensi-illassa on johtanut yllättävään tilanteeseen Sveitsissä. Kaksi Deadpool-supersankariksi pukeutunutta fania tuli nimittäin pidätetyksi pukujensa vuoksi.

Alessandro Botto ja hänen ystävänsä Christian olivat matkalla katsomaan Deadpool 2 -elokuvaa Luganossa sijaitsevaan elokuvateatteriin hahmoksi pukeutuneina. Botton puku oli hänen normaalien vaatteidensa alla, mutta Christian oli pukenut Deadpoolin naamarin päähän jo matkan ajaksi.

Yhtäkkiä kaksikko joutui heitä aseilla uhanneiden poliisien piirittämäksi. Botto ja Christian käskettiin maahan ja pidätettiin terroristeiksi epäiltyinä. Heidät vapautettiin noin tuntia myöhemmin, ja ystävät ehtivät onnekseen katsomaan elokuvaa.

Vaikka kyseessä oli väärinkäsitys, uutisoi Daily Mail Christianin saaneen tapauksesta sakkorangaistuksen. Sveitsin burkakielto nimittäin kieltää kaikenlaisen kasvojen peittämisen julkisilla paikoilla.