Diane Krugerin upea asu herätti epäilyt – onko tähti raskaana?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Diane Kruger on nähty viime vuosina julkisuudessa vain harvakseltaan, ja viimeksi hän oli kohuotsikoissa pari vuotta sitten jouduttuaan pettämiskohun keskiöön. Joshua Jacksonin kanssa seurustellut Kruger nähtiin suutelemassa näyttelijä Norman Reedusin kanssa.

Nyt Diane Kruger nähtiin Ranskassa Cannesin elokuvafestivaaleilla. Nainen osallistui Sink or Swim -elokuvan ensi-iltaan, jonka punaisella matolla hän ihastutti upea vaaleansininen iltapuku yllään. Iltapuvun yläosassa oli kimaltelevia koristeita, ja alaosa laskeutui kauniisti laahukseksi.

Vatsan verhoava iltapuku on aiheuttanut kuitenkin paljon spekulaatiota siitä, että onko 41-vuotias Diane Kruger raskaana. Norman Reedusin kanssa kaksi vuotta seurustellut kaunotar on osallistunut Page Six -uutisten mukaan kaikkiin Cannesin tapahtumiin löysähköissä mekoissa ja juonut vain vettä ensi-illoissa, joissa viini on virrannut.

Splash News
Splash News
Splash News