Kannabis yhdisti Snoop Doggin ja Martha Stewartin – kuka olisi arvannut?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Snoop Dogg ja liikenainen Martha Stewart tunnetaan ystävyksinä, ja heillä on jopa yhteinen Potluck Dinner Party -televisiosarja. Nyt hiphop-tähti on paljastanut, kuinka kaksikosta tuli epätyypillisiä kaveruksia.

Snoop kertoi Howard Sternin haastattelussa hänen ja Marthan tunteneen jo jonkin aikaa. Ystävyys kuitenkin syntyi Comedy Central -kanavan Justin Bieber -roastissa kannabiksen ansiosta. Liikenainen oli nimittäin vahingossa päätynyt pilveen räppärin ansiosta.

– Martha Stewart istui aivan vieressäni. Poltin koko ajan pilveä. Stewart hengitti savuani, ja kun hänen oli aika kertoa vitsejään, hänkin oli aivan pilvessä, Snoop paljasti.

– Hän varasti koko esityksen. Hän oli koko ohjelman hauskin vieras. Hän oli aivan täysin pilvessä ja otti lavan haltuun. Stewartin palattua viereen sanoin, ”näitkö mitä tein sinulle? Meidän täytyy viettää enemmän aikaa yhdessä”, räppäri jatkoi.