Lapset maistoivat vegaaniruokia – tässä reaktiot videona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset sanovat aina suoraan mitä he ajattelevatkin, minkä vuoksi he ovatkin mainioita kriitikkoja. Tällä kerralla todella kriittiset ruokatuomarit, eli lapset, pääsivät maistelemaan erilaisia vegaanisia korvikkeita, jotka on loihdittu vastaamaan monien tuttujen herkkujen makua.

Moni voi pitää kasvisruokia pahoina, mutta todellisuudessa kasvisruokatarjonta on parantunut vuosien saatossa todella paljon ja parempaan suuntaan. React-kanavan julkaisemalla videolla lapset maistelevat muun muassa vegaanisia hot dogeja, nugetteja ja vegaanista jäätelöä.

Lapset yllättyivät siitä miten maukkaita vegaaniset versiot monista tutuista ruoista olivat. Osa lapsista piti silti lihaversioita parempina, mutta moni nautti vegaanisista herkuista yhtä paljon ellei jopa enemmän.