Luksusbrändiltä aurinkopaneelilla varustettu iPhone – Teslan inspiroima

Digi Lux · Tim Isokivi

Venäläinen Caviar-yhtiö tunnetaan erikoisista ökytuotteistaan, kuten Putinin ja Trumpin muotokuvilla koristelluista Nokia 33100-kuorista ja kultaisista fidget spinnereistä. Nyt yhtiö on esitellyt uutta ympäristöystävällistä iPhonea.

iPhone X Tesla on luksuskuorilla varustettu versio iPhone X -puhelimesta. Kuoressa on isokokoinen aurinkopaneeli, jonka ansiosta laitetta voi ladata auringonvalolla. iPhonen 64GB malli maksaa noin 3.875 euroa.

Tesla-nimestä huolimatta laitteella ei ole varsinaista yhteyttä Elon Muskin omistamaan sähköautojen valmistajaan. Caviarin mukaan sen inspiraationa ovat kuitenkin toimineet Musk, Applen Steve Jobs ja vuonna 1943 kuollut keksijä Nikola Tesla.

Apple Insider -sivuston mukaan iPhone X Teslaa oli tarkoitus valmistaa 99 kappaletta, mutta ennakkotilausten suosion vuoksi määrä nostettiin 999 kappaleeseen. Ensimmäinen niistä tullaan läettämään Elon Muskille.

 

Caviar