Miehet löysivät yksinäisen hanhen poikasen – pelastusoperaatio sulattaa sydämiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolme kaverusta olivat olleet yhdessä kaupungilla, kun heitä vastaan oli tepastellut suloinen pieni hanhen poikanen. Ben Yurcisin ystävineen nimesi hanhen Jeffreyksi ja päätti etsiä poikaselle sen perheen.

Poikanen näytti ymmärtävän heti, että miehet yrittävät auttaa sitä. Poikanen seurasi todella reippaasti ja uskollisesti miehiä tallustellen heidän vieressään reipasta vauhtia. Lopulta kaverukset löysivät muut hanhet ja poikaset, ja lähtivät viemään löytämäänsä poikasta lähemmäksi.

Miesten kauhuksi poikanen päätti hypätä korkealta tasanteelta jokeen luullessaan, että se on ainut reitti muiden luokse. Onneksi hanhiemo, isä ja muut poikaset kuitenkin seurasivat karkumatkaltaan palannutta poikasta ja hyppäsivät veteen perässä, minkä ansiosta miehet onnistuivat tehtävässään.