Nainen äänitti salaa perheensä illallista – tuloksesta hulvaton animaatio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokainen perhe on erilainen ja kätkee sisäänsä monia erilaisia persoonia. Aina kaikki ihmiset eivät edes saman perheen sisällä näytä tulevan toimeen keskenään, mutta usein pieni kinastelu ja kiivaskin keskustelu on monien perheiden arkea ja osa normaalia kanssakäymistä.

Nyt eräs sarjakuvapiirtäjä on salaa äänittänyt perheensä illallista kun he ovat kokoontuneet saman pöydän ympärille syömään lasagnea. Videolla nähdään animoituna naisen perhe, jonka käymä oikea keskustelu kuullaan videon ääniraitana.

Piirtäjä kertoo videon alussa, että hänen isällään on lyhyt pinna, hänen äitinsä yrittää parhaansa ja on juutalainen, hänen veljensä vihaa kaikkia, sisko on jatkuvasti ongelmissa, isoäiti on 99-vuotias ja hän itse on omituinen ja täydellinen. Animaation katseleminen ja perheen ruokapöytäkeskustelun kuunteleminen on melko viihdyttävä kokonaisuus.