Poliisit hälytettiin keskeyttämään perheriita – asunnosta löytyi jotain aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Perheriitojen selvittäminen voi olla poliiseille rankkaa työtä, mutta taannoin erääseen kotiin hälytetyt virkailijat huomasivat helpotuksekseen kyseessä olleen väärinkäsitys. Tässä tapauksessa väärinkäsitys oli varsin koomista sorttia.

Saksan Loerrachin poliisit saivat hälytyksen perheriidasta huolestuneilta naapureilta. Hätäpuhelun soittajan mukaan riita oli jatkunut jo jonkin aikaa.

Paikalle saapuneiden poliisien yllätykseksi riidan osapuolet paljastuivat 22-vuotiaaksi mieheksi ja hänen tyttöystävänsä papukaijaksi. Kaksikko oli ajautunut verbaaliseen ja kovaääniseen riitaan linnun pörhisteltyä sulkiaan kielloista huolimatta.

Papukaija ei osannut puhua, vaan äänteli koiran lailla haukkumalla. Daily Mail -lehden mukaan riita ei ollut päätynyt fyysiseksi, eikä miestä näin ollen syytetä mistään.