Sandra Bullockin ihovoide järkyttää – tehty vauvojen esinahasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Sandra Bullock näyttelee tänä vuonna ensi-iltansa saavan Ocean’s 8 -elokuvan pääroolia. Nyt nainen nähtiin Ellen DeGeneresin vieraana keskustelemassa muun muassa siitä millaisista kasvohoidoista hän pitää.

Sandra Bullock paljasti käyvänsä säännöllisesti melko epätavallisessa kasvohoidossa, jossa hänen iholleen levitetään esinahkavoidetta. Voiteessa oleva penisten esinahka ei ole mitä tahansa esinahkaa vaan se on peräisin korealaisista vauvoista.

Kasvohoidossa kasvojen iho mikroneulataan aluksi kauttaaltaan. Kun ihohuokoset ovat auki, kasvoille levitetään voidetta, joka on tehty korealaisten vauvojen leikatuista esinahoista. 53-vuotiaan Bullockin mukaan kasvohoito tekee ihmeitä hänen iholleen ja saa sen pysymään nuorekkaana.