Valtava kani ja poika parhaat ystävät – jakavat jopa omenan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienistä lapsista ja perheen lemmikeistä tulee hyvin nopeasti erottamattomat kaverukset. Lapset keksivät eläinten kanssa paljon hauskoja leikkejä, joita vanhemmilla on ilo seurata vierestä. Nyt videolla nähdään miten ihana suhde pojalla ja lemmikkikanilla on.

Perheenäiti on kuvannut videolle suloisen tilanteen, jossa hänen poikansa on viettänyt aikaa ison lemmikkikanin kanssa. Poika istuu lattialla ja syö omenaa, josta se antaa ilomielin pieniä maistiaisia välillä jäniskaverillekin.

Poika ja jänis näyttävät viihtyvän erityisen hyvin toistensa seurassa varsinkin silloin kun niillä on jotakin yhteistä syötävää, josta kumpikin pitää. Kun jänis nousee istumaan käy ilmi, että se on jopa epätavallisen kookas lemmikkipupuksi.