Eläintarha vei karhun jäätelölle ravintolan autokaistalle – tämä video toi syytteet!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levisi alkuvuodesta video, jossa Berkley-karhu nauttii jäätelöstä kioskin autokaistalla. Nyt kyseisen karhun omistava eläintarha on joutunut tapauksesta ongelmiin.

Video johti Discovery Wildlife Park -eläintarhan omistajiin kohdistuneisiin syytöksiin. Kanadan lain mukaan eläintarhan täytyy ilmoittaa viranomaisille mikäli eläintä ollaan kuljettamassa tarhan ulkopuolelle.

Yksi Discovery Wildlife Parkin omistajista, Doug Bos, on todennut toimineensa väärin tapauksessa. Miehen mukaan eläintarhan henkilökunta oli vain unohtanut ilmoittaa viranomaisille karhun kuljettamisesta tarhan ulkopuolelle.

The Guardian uutisoi eläintarhan saaneen syytöksen myös toisesta samankaltaisesta tapauksesta, jossa karhunpentu oli otettu ruokittavaksi työntekijän kotiin. Bosin mukaan henkilökunta aikoo tunnustaa rikkeensä oikeudessa.