Mitä Madonnan kasvoille on tapahtunut? Fanit järkyttyivät valokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuussa 60 vuotta täyttävä poplaulaja Madonna julkaisi viime sunnuntaina Instagramiin iloisen perhekuvan äitienpäivän kunniaksi. Valitettavasti nainen sai valokuvastaan niin runsaasti kritiikkiä, että hän poisti kuvan nopeasti julkaisemisen jälkeen.

Parhaillaan Portugalin pääkaupunki Lissabonissa asuva Madonna julkaisi perhepotrerin neljän lapsensa kanssa. Kuvaan tulvi runsaasti kommentteja naisen muuttuneen ulkonäön takia. 59-vuotias laulaja on esiintynyt julkisuudessa perinteisesti ikäistään nuoremman näköisenä, mutta nyt julkaistu kuva herätti epäilyksiä täyteaineiden liiallisesta käytöstä.

Madonnan kasvot ovat valokuvassa pyöreämmät kuin aiemmin, mikä saattaa kieliä esimerkiksi ryppyjen silottamisesta botoxin avulla. Maailmanluokan tähti poisti kuvan myöhemmin, mutta se lähti leviämään viraalina netissä. Madonna on yksi maailman kuuluisimmista laulajista. Nainen on asettunut 12-vuotiaan David-poikansa, 11-vuotiaan Mercy-tyttärensä ja viisivuotiaiden kaksotyttöjen Estherin ja Stellan kanssa Lissabonissa sijaitsevaan palatsiin.