Kanye West ei käytä puhelinta – keksittyy uuden musiikin tekemiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harvakseltaan sosiaalisessa mediassa viihtyvä räppäri Kanye West on päättänyt luopua puhelimestaan. Mies twiittasi, että häntä ei ole saanut tavoitettua puhelimitse kahteen viikoon, koska muusikko keskittyy nyt pelkästään albumien tekemiseen.

Kim Kardashian West osallistui äskettäin MET-gaalaan yksin. Hän edusti superkuuluisaa perhettään näyttävässä juhlapuvussa. Räppäri Kanye West osallistunut tapahtumaan, koska mies työstää parhaillaan viittä levyä.

Musiikkirupeama on myös syynä sille, miksi Kanye West on katkaissut yhteydenpidon ulkomaailmaan lähes kokonaan. Mies on aloittanut häiriötekijöiden poistamisen puhelimestaan, johon hän ei ole omien sanojensa mukaan koskenut kahteen viikkoon. Kanye Westillä on kolme lasta Kim Kardashianin kanssa, neljävuotias North, kaksivuotias Saint ja neljän kuukauden ikäinen Chicago.