Tunnistaako neitsyet ulkonäöstä? Ihmiset laitettiin testiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset arvostelevat alitajuisesti toisiaan heti ensimmäisten sekuntien aikana tavatessaan uuden ihmisen. Toisen ihmisen eleet, puhe ja pukeutuminen voivat antaa toisille kuitenkin välillä ihmisistä aivan erilaisen kuvan siitä millaisia he ovat oikeasti.

Nyt Cut-kanava teki leikkimielisen kokeilun, jossa Duranged-nimisen miehen tuli arvata tuntemattomien ihmisten ulkonäön ja pienen juttutuokion perusteella, että ovatko he koskaan harrastaneet seksiä. Mies tiesi heti tehtävän kuullessaan, että se ei tule olemaan helppo, mutta hän päätti silti avoimin mielin yrittää neitsyiden tunnistamista.

Duranged yritti kysellä ihmisiltä kysymyksiä, joiden perusteella hän olisi voinut arvata onko kyseinen henkilö neitsyt vai ei. Kokeilu todisti sen, että pelkän olemuksen ja ulkonäön perusteella on lähes mahdotonta arvata, että onko edessä seisova henkilö harrastanut koskaan seksiä vai ei.