Vastasyntyneet kaksoset ovat erottamattomat – suloinen reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksoset voivat olla joko kahdesta eri siittiöstä ja niiden hedelmöittäneestä munasolusta tai sitten yhdestä jakautuneesta munasolusta, josta kehittyy geeniperimältään täysin samanlaiset eli identtiset kaksoset. Aina kaksoset eivät jaa samaa ulkonäköä, mutta ne tottuvat jakamaan kuitenkin elämänsä heti alusta lähtien.

Nyt YouTubessa on julkaistu suloinen video, jossa nähdään vastasyntyneet kaksoset. Kaksoset eivät halua, että heidät erotetaan, minkä vuoksi vauvat alkavat heti itkemään kun hoitaja yrittää nostaa toista vauvaa toisen kosketuksesta irti.

Kaksoset ovat tottuneet olemaan toistensa lähellä, minkä vuoksi kumpikin alkaa heti itkemään kun heidät yritetään erottaa. Heti kun hoitaja laskee vauvan takaisin sisarensa viereen, kumpikin vauva rauhoittuu ja lopettaa itkemisen välittömästi.