Ex-spaissari paljasti: ”Yksinhuoltajuus on kovaa työtä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan maailmanmaineeseen noussut Melanie Brown, eli Mel B, oli koko viime vuoden otsikoissa riitaisan avioeron takia. Nainen on nyt tunnustanut, että hän yllättyi, kuinka haastavaa yksinhuoltajana eläminen on.

Kolmen lapsen yksihuoltajaäiti, laulaja Mel B, on kertonut OK!-lehdelle meditaation auttavan häntä arjesta selviytymisessä. Hän sanoi, että vaikka yksinhuoltajan elämä on rankkaa työtä, yrittää hän olla rakastava äiti. Hän hiljenee päivittäin 20 minuutin ajan.

42-vuotiaalla naisella on kuusivuotias Madison, 11-vuotias Angel ja 19-vuotias Phoenix Chi Gulzar. Vanhin tytär seuraa todennäköisesti äitinsä jalanjälkiä kohti kuuluisuutta. Tytär lainailee muun muassa äitinsä muotivaatteita ja nauttii muutenkin valokeilassa olemisesta.