Lapset suunnittelivat treffit vanhemmilleen – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat kaipaavat välillä omaa aikaa saadakseen nauttia vain toistensa seurasta ja syventääkseen omaa parisuhdettaan. Nyt Hannah-niminen perheenäiti päätti antaa treffi-iltansa ohjelman pienten lastensa käsiin.

Hannahilla on miehensä kanssa kaksi lasta, Jackson ja Wyatt. Perheenäiti päätti lähteä eräänä päivänä miehensä kanssa ulos treffeille, mutta antoi poikiensa suunnitella heidän iltansa ohjelman. Jacksonilla olikin illan ohjelma jo äitiä varten onneksi mietittynä.

Jackson päätti, että vanhempien tulee käydä syömässä Chuck E. Cheese’s -ravintolassa, minkä jälkeen heidän pitää mennä leikkipuistoon. Tämän jälkeen vanhempien tulee syödä yhdessä jäätelöä ja katsoa vielä illan päätteeksi Adventure Time -televisiosarjaa. Illan suunnitelman kertomisen lopuksi poika vielä muistutti, että äidin tulee pukeutua todella hienosti, koska kyseessä on hienot treffit.

Vanhempien tuli aluksi mennä puistoon leikkimään. Kun he leikkivät samoilla laitteilla lasten kanssa, aikuiset antoivat heille kuitenkin melko pahoja katseita, joiden saattelemana pariskunta päätti jatkaa treffejään ravintolaan. Chuck E. Cheese’s -ravintolassa vanhemmat joivat viiniä, söivät siipiä ja pelasivat pelejä, joita heidän lapsensa yleensä pelaavat.

Lopulta ennen jäätelöä ja television katsomista vanhemmat päättivät kuitenkin käydä vielä ostoksilla ja parilla drinkillä ollessaan kerrankin kahdestaan ulkona. Kotona Adventure Time -ohjelman pyöriessä televisiosta aviomies nukahti välittömästi. Vanhemmat yllättyivät siitä miten hauskaa heillä oli lasten erikoisista suunnitelmista huolimatta.