Miehet testasivat 3 ja 100 dollarin ranskanperunoita – tässä tulos

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskalaiset perunat eivät ole nimestään huolimatta peräisin Ranskasta, vaan nykyisin niiden uskotaan syntyneen Belgiassa. Moni syö parhaat ja rapeimmat ranskanperunat ravintoloissa, ja useimmilla ranskalaisia rakastavilla onkin vahva mielipide siitä mikä ravintola tarjoilee parhaimpia ranskanperunoita.

Nyt BuzzFeed-kanava julkaisi videon, jossa kaksi miestä testasivat eri ravintoloiden ranskalaisia, joilla oli myös toisistaan poikkeavat hintalaput. Halvimmat ranskalaiset maksoivat kolme dollaria ja kalleimmat kaverusten maistamat ranskalaiset maksoivat hurjat sata dollaria.

Miehet söivät ranskalaisia hinnasta ja paikasta riippumatta todella hyvällä ruokahalulla. 100 dollarin ranskalaiset miehet söivät Poutinville-nimisessä ravintolassa. Annos painoi lähes seitsemän kiloa, ja siinä oli ranskanperunoiden lisäksi lihaa, makkaroita, kasviksia, sieniä, sipulia, paljon mozzarellajuustoa ja paistinkastiketta.