Terhi Kokkonen katosi Vain elämää -illalliselta kesken kuvausten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama kuukausi sitten Nelonen kertoi Vain elämää -kuvauksissa tapahtuneesta yllättävästä käänteestä, jossa Ultra Bra -yhtyeestä tuttu Terhi Kokkonen passitettiin kuvauksista kotiin kesken kaiken. Tällä viikolla televisiossa nähdään jakso, jossa kulissien takaiset ongelmat välittyvät myös katsojille.

Vain elämää 2018

Tässä jaksossa teemana on Mira Luoti ja hänen musiikkinsa. Illallisella kuvatun jakson loppupuolella on Terhi Kokkosen vuoro esiintyä. Hän oli kutsunut mukaan Vain elämää -esiintymislavalle siskonsa.

Esityksen jälkeen Terhi halaa lämpimästi Miraa, mutta sen jälkeen häntä ei enää ilallispöydässä nähdä. Kokkosen paikalla on nimittäin ainoastaan tyhjä tuoli, kun Mira Luoti kiittää muita esiintyjiä päivästä ja sen esityksistä. Ultra Bra -tähden poissaolo ei näytä muita esiintyjiä häiritsevän, mutta jakson kuvauksia on tuskin jatkettu ilman jonkinlaista neuvonpitoa Kokkosen kanssa asiasta.