Todellinen leijonakuiskaaja – mies suukottelee petoja kuonoon!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva ihminen haluaisi joutua keskelle leijonalaumaa luonnossa. Videoilla on kuitenkin nähty todisteita siitä, että leijonat pystyvät ystävystymään ihmisten kanssa siitä huolimatta, että moni lajitoveri voisi pitää ihmisiä vain helppona lounaana.

Nyt YouTube-videolla nähdään Ukrainassa Bilohirskissa kuvattu tilanne, jossa mies makoilee rennosti leijonien kanssa. Oleg Zubkov -niminen mies hoitaa leijonia Safari Park Tayganissa, jossa mies näyttääkin muodostaneen melko läheisen suhteen leijonien kanssa.

Videolla nähdään miten rauhallisesti mies makoilee leijonien kanssa ja suukottelee niitä suoraan niiden kuonon päähän. Leijonia käy katsomassa vuosittain tuhannet eri ihmiset ympäri maailmaa, ja heistä jokainen ilahtuu huomatessaan miten lämpimät välit hoitajalla on leijoniin.